Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Відбувся онлайн-захист звітів з навчальної практики за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа»

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hottel1.jpg

19 листопада 2021 р. у студентів Львівського фахового колежу харчової і переробної промисловості НУХТ, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», відбувся онлайн-захист звітів з навчальної практики «Вступ до фаху» у групах ГРС-1с, ГРС-2а, ГРС-2б.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hottel2.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hottel3.jpg

Навчальна практика є практикою професійного спрямування, а саме – основою формування уявлення про майбутню професію, вивчення професійних функцій майбутніх фахівців у сфері готельно-ресторанного господарства.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hottel4.jpg

Студенти презентували індивідуальні завдання, у яких проаналізували специфіку діяльності конкретного готельного підприємства (як бази практики) та ознайомилися з номерним фондом, видами приміщень, характеризували основні та додаткові готельні послуги.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hottel5.jpg

Керівники практики к.п.н.Ірина Тарасюк, Наталія Чередняк, Тетяна Яцина відзначили високий ступінь зацікавленості студентів практичною діяльністю, їх мотивованість, креативний підхід, а також якість виконання професійних завдань і презентацій звітів з практики.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hottel6.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hottel7.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hottel8.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hottel9-1.jpg

Сподіваємося, що отримані під час навчальної практики знання, стануть міцною основою майбутньої професійної діяльності фахівців готельно-ресторанної справи.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hottel10.jpg