Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Відбулось відкрите заняття з дисципліни «Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів»

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу tort1.jpg

17 листопада 2021 р. викладачем Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ циклової комісії виробництво харчової продукції Галиною Ясінською було проведено дистанційне лекційне відкрите заняття з дисципліни «Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів» на тему «Технологія виготовлення бісквітних та пісочних тортів» для студентів ІІІ курсу освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» (група ВХП-3с).

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу tort2.jpg

Студенти ознайомились із загальною характеристикою тортів, вивчили технологію виготовлення бісквітних, пісочних тортів, традиційні способи та нові тенденції оформлення тортів.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу tort3.jpg

Дидактичний матеріал було підібрано вдало, актуальність, науковість розкриття теми пов’язана з реальним станом розвитку кондитерського виробництва. Під час актуалізації знань і викладенні нового матеріалу використані міжпредметні зв’язки з іншими дисциплінами.

Лекційне заняття проведено із застосуванням інноваційних технологій та інтерактивних методів навчання на високому методичному рівні.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу tort4.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу tort5-485x1024.jpg

Заняття відвідали: завідувач навчального науково-методичного відділу Ігор Леськів, методист коледжу, к.п.н. Ольга Туриця, голова циклової комісії готельно-ресторанної справи Наталія Чередняк, голова циклової комісії технології хлібопекарського та кондитерського виробництв к.т.н. Мар’яна Назар, викладачі Оксана Шняк, к.е.н., доцент Любов Євтух, Тетяна Нічкало, Олена Балко, Іванна Дзюбан, Тетяна Голдун, Лілія Дяків.