23 листопада 2021 р. для студентів Львівського фахового коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології» освітньо-професійною програмою «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів», відбулась гостьова лекція, яку провела проф. д.т.н. Сильчук Тетяна Анатоліївна, на тему «Інноваційні технології виробництва хлібобулочних виробів».
Під час лекції було розглянуто різні способи приготування хлібобулочних виробів, вплив рецептурних компонентів на якість готової продукції та проаналізовано харчову цінність виробів і шляхи збагачення цієї продукції нетрадиційною сировиною.
Після завершення зустрічі доц. к.т.н. Зуйко Віра Ігорівна детально розповіла студентам випускних груп про умови вступу в Національний університет харчових технологій у 2022 році.
Дякуємо Т.А. Сильчук та В.І. Зуйко за цікаву, сучасну і актуальну інформацію. Чекаємо на нові зустрічі!