Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Відбулося засідання методради коледжу

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу metodradda2.jpg

16 березня 2023 року відбулося чергове засідання методичної ради Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, на якому було розглянуто ряд важливих питань, зокрема:

1. Про стан вивчення роботи педагогічних працівників, які атестуються в поточному навчальному році.
Доповідала: методист коледжу, секретар атестаційної комісії Анна Тисяк

2. Розвиток творчих здібностей студентів як важливий фактор при організації і функціонуванні предметних гуртків.
Доповідали: керівники гуртків Оксана Стадник, Марта Брусенцова.

3. Про дотримання учасниками освітнього процесу «Положення про академічну доброчесність»
Доповідали: методист коледжу к.п.н.,Ольга Туриця; в.о. завідувача відділення готельно-ресторанної справи, Олег Пастирський

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу metodradda1.jpg

Директор коледжу, к.е.н, доцент Михайло Григорців, наголосив на важливості дотримання принципів академічної доброчесності під час написання курсових та дипломних робіт/проєктів здобувачами освіти, визначив завдання, над якими необхідно працювати для забезпечення якісної підготовки фахівців.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу metodradda3.jpg

Щодо активізації висвітлення на сайті коледжу гурткової роботи до присутніх звернулася голова методичної ради, заступник директора з навчальної роботи, к.п.н. Ірина Тарасюк. Не залишилася поза увагою участь педагогічних працівників у нарадах і конференціях, наявність публікацій.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу metodradda4.jpg

Методист коледжу Анна Тисяк наголосила на необхідності відповідального ставлення до написання навчальних та робочих програм.

Григорій Дідик, заступник директора з навчально-виробничої роботи наголосив на необхідності активізації профорієнтаційної роботи коледжу педагогічними працівниками.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу metodradda5.jpg

Члени методичної ради дійшли висновку, що сучасна фахова передвища освіта повинна забезпечувати не лише підготовку компетентного фахівця, орієнтованого на постійний професійний розвиток, самовдосконалення, але й формування і розвиток у нього демократичних компетентностей – цінностей, ставлень, вмінь, знань та їхнього критичного розуміння. Тому одним із провідних завдань педагогів коледжу є організація навчання, яке повинно бути активним, цілеспрямованим, узгодженим, інтерактивним, критичним, заснованим на педагогіці партнерства та практичній діяльності.