Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Студенти коледжу застосовують знання теорії і практики готельно-ресторанного обслуговування

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу fott01.jpg

15 березня 2023 р. здобувачі освіти ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» Максим Гуковський, Андрій Білас, Вероніка Притула, Христина Головата під керівництвом викладача циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи Тетяни Гарасим брали участь в обслуговуванні святкового заходу, приуроченого до 140-річчя закладу освіти – середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів 49 м. Львова.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу fott04.jpg

У процесі обслуговування студенти вдосконалили спеціальні фахові компетенції, а саме здатність застосовувати знання теорії і практики готельно-ресторанного обслуговування для розв’язання типових спеціалізованих завдань професійної діяльності; здійснювати сервісно-виробничий процес; застосовувати набуті знання у практичній діяльності.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу fott02-03.jpg

Щиро дякуємо за запрошення адміністрації школи – директорці Грамоліній Уляні Ярославівні за можливість долучитися до цього заходу.