Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Державний комплексний іспит
(спеціальність «Виробництво харчової продукції»)

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ekz3-web.jpg

15-18 лютого 2021року студенти IV курсу спеціальності «Виробництво харчової продукції» Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ складали державний комплексний іспит.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ekz2-web.jpg

Державну кваліфікаційну комісію очолював Івашків Богдан Іванович-заступник генерального директора громадського харчування ПАТ Туристична фірма “Львів-Супутник”, заслужений працівник сфери послуг України. До складу комісії також входили: заступник голови комісії Григорців Михайло Володимирович – кандидат економічних наук, доцент, директор коледжу, члени комісії: Ясінська Г. П.– голова циклової комісії виробництва харчової продукції; Нічкало Т.Р., Дзюбан І.Р., Старик Р.Я., Панасюк М.Б.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ekz1-web.jpg

Державні випускні іспити проходили у вимогливій, проте дружній та доброзичливій атмосфері. Студенти успішно впоралися із усіма запитаннями, тестовими та ситуаційними завданнями, продемонстрували належний рівень володіння теоретичним та практичним матеріалом з профільних дисциплін.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ekz5-web.jpg

Вітаємо студентів з успішною здачею комплексного іспиту і бажаємо їм нових звершень та здобутків!!!

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ekz4-web.jpg