Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Маємо новий навчальний посібник

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу book1-web.jpg

17 лютого 2021 р. відбулася презентація навчального посібника «Історія України» для студентів усіх напрямів підготовки закладів фахової передвищої освіти на засіданні методичного об’єднання викладачів історії ЗФПО Львівської області в онлайн-режимі.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу book5-web.jpg

Відкриваючи зустріч, присвячену презентації навчального посібника голова методичного об’єднання Орловський Сергій Аркадійович відзначив наукове та суспільне значення видання, яке пройшло апробацію у Технічному коледжі НУ «Львівська політехніка» та рекомендоване до використання в освітньому процесі ЗФПО.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу book6-web.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу book9-web.jpg

«Історія України», посібник, який підготував авторський колектив – Григорців Михайло Володимирович директор Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, кандидат економічних наук, доцент, заслужений працівник освіти України; Каранда Ірина Ігорівна голова циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, Шеремета Оксана Михайлівна кандидат історичних наук, доцент кафедри документознавства та інформаційної діяльності Державного університету телекомунікацій.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу book3-web.jpg

Учасники засідання методичного об’єднання активно висловлювали свої думки щодо виданого посібника з історії України. Важливим аспектом посібника є те, що він буде актуальним не лише для викладачів ЗФПО, але й для студентів для вивчення дисципліни та підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу book8-web.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу book7-web.jpg

Сподіваємось, що даний навчальний посібник отримає кожний заклад освіти всієї області і він стане цікавим і змістовним джерелом знань про історію нашої держави.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу book4-web.jpg

Незабаром відбудеться презентація навчального посібника «Політична економія» авторів – Григорціва М.В., Попадинця Н.М.
Пишаємося досягненнями нашого педагогічного колективу!