Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

З Днем Матері!

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу mothers1.jpg

Мама – це особлива людина в житті кожного. Вона – завжди з нами. Так було. Так буде. Бо в кожного з нас – частка її життя.
Рід людський, наше життя і все найшанованіше на землі починається від Матері, освячується її мудрістю, любов’ю, добротою та милосердям, терпінням та всепрощенням.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу mothers2.jpg

Найперше і найосновніше покликання Матері – народити і виховати дітей, передаючи з покоління до покоління традиції культури та духовності. Кожен з нас з дитинства й до останніх днів несе у своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами. Від материнської мудрості – усе найліпше на Землі – відданість та вірність.
Її повчання назавжди залишаються найдорожчими святинями, що символізують родинне тепло та затишок. Її поради – головний дороговказ на життєвому шляху. Її сердечне тепло та любов – найнадійніший життєвий скарб, що втілює самовідданість та моральні чесноти.

Шановні матері! Від щирого серця прийміть найщиріші вітання та побажання щастя, міцного здоров’я, добра, злагоди та миру.

Дорогі студенти! Шануйте, любіть та бережіть своїх матерів, бо біль та образи гояться в серці мами дуже довго. А матерям, дякуємо за дітей – за добрих, щирих, відвертих наших дітей. Адже тільки разом ми виховаємо їх хорошими людьми, бо від того як вони будуть виховані залежить наша сила, воля та наше майбутнє.
Здоров’я Вам міцного! Хай мир, тепло і затишок панують у Ваших родинах.

Довгих і щасливих Вам років життя!