Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Книжкова виставка до Дня Матері

Надворі весна. Як ми любимо цю пору року, відчуваємо справжню насолоду при спілкуванні з весняною природою. У ці травневі дні наша незалежна Україна відзначає День Матері. Саме в цей день усі вшановують і матір-неньку, і матір-Батьківщтну, і матір-Божу.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу mama1.jpg

Знаючи, яке значення займає в українському суспільстві постать матері – берегині кожного роду, кожної сім’ї, бібліотечними працівниками ВСП «ЛФКПП НУХТ» в читальному залі бібліотеки була організована книжкова виставка до Дня Матері.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу mama2.jpg

Мама – скільки в цьому слові любові й ніжності , світла й доброти. Тут – невичерпна теплота і мудрість, бо ніхто так, як ненька, не зможе розрадити й заспокоїти. Разом із тим, лише у матерів – неймовірна сила та жертовність, бо їхнє серце зіткане з любові й милосердя.

Найдорожча і найцінніша у світі людина для кожного з нас це-мама. Де б не були і щоб не робили, куди б не закинула нас доля і що б з нами не трапилося ми знаємо, що материнське серце все відчуває, про все знає і завжди поспішить нам на допомогу. Не дивлячись на те, скільки нам років, нам завжди потрібна мати, її ласка, щирий погляд і безмежна любов. І чим більша ваша любов до матері, тим світліше і радісніше життя

Немає в цілому світі святішої і кращої «професії», ніж материнство. Це – дар Божий, вічне джерело буття людського, основа сім’ї, роду і народу. Саме уроки матері є головними дороговказами на життєвому шляху, а її любов – найнадійнішим оберегом. Нелегка і дуже відповідальна праця – виростити своїх дітей здоровими фізично і морально, добрими й сильними у житті, гідними громадянами нашої держави.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу mama3.jpg

Низький вам доземний уклін, шановні мами, за те, що виховуєте патріотів, які неймовірними зусиллями й навіть ціною власного життя, творять нову історію держави. Хай щирістю та добром відгукуються в душах Ваших дітей нескінченна турбота, любов та відданість. Здоров’я Вам, наші неньки, спокою – у домівки й Божого благословення – у родини. Україні-матері – мирного неба й подальшого розквіту!