Продовжуємо роботу з виробництва вина здобувачами гуртка «Крафтяр». Для зброджування виноградного сусла використовуємо скляний посуд із спеціальним гідрозатвором для відведення діоксиду вуглецю.
Гурткова робота. Виробництво вина здобувачами освіти

Продовжуємо роботу з виробництва вина здобувачами гуртка «Крафтяр». Для зброджування виноградного сусла використовуємо скляний посуд із спеціальним гідрозатвором для відведення діоксиду вуглецю.
Бінарне заняття – нестандартна форма навчання з реалізації міждисциплінарних зв’язків.01листопада 2023 року викладачі циклової комісії технології харчових виробництв Валентина Рак і Уляна Маланюк провели бінарне заняття-екскурсію для здобувачів спеціальності “Харчові технології” ОПП “Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів”…
Продовжуючи тиждень ЦК «Економічних дисциплін» 2 листопада відбувся бізнес-тренінг на тему: «Лайфхаки з маркетингу та продажів»
Продовжуючи тиждень циклової комісії економічних дисциплін Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 1 листопада 2023 року із співорганізатором ВСП «Стрийський фаховий коледж ЛНУП» проведено студентську науково-практичну конференцію “Диджиталізація в науці та економіці”.
30 жовтня 2023р. для здобувачів освіти освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» (групи ВХП-3) Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ проведено лекцію з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції» викладачем циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи Тетяною НІЧКАЛО на…
Віру, надію, любов плекають у собі кожен українець, дякуючи за світанки нашим захисникам. Кожен із нас частинкою свого часу, можливостей, вчинків, умінь, слів, молитов, сердець, душі, щирості та відданості долучається до допомоги нашим непереможним воїнам.
Як не втрачати час та все встигати, бути продуктивними, ефективними та зібраними? – всього цього вчились здобувачі освіти Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ на тренінгу, організованому в рамках тижня циклової комісії економічних дисциплін Анною КОВАЛЬ та Марією…
14 вересня 2023року здобувачі освіти за освітньо-професійною програмою «Виробництво харчової продукції» (групи ВХП-1) Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, з куратором Тетяною ГОЛДУН переглянули фільм «Довбуш».
30 жовтня 2023 року розпочався тиждень ЦК “Економічних дисциплін” event-заходом “Як стати успішним підприємцем?”, який відбувся у компанії “Lexus Львів”.