✅Привітання з нагоди Дня працівників харчової промисловості.✅Флешмоб #мивміємотворити✅Підведення підсумків!!!
ТИЖДЕНЬ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ. ДЕНЬ 5.

✅Привітання з нагоди Дня працівників харчової промисловості.✅Флешмоб #мивміємотворити✅Підведення підсумків!!!
Відбувся творчий конкурс на кращу презентацію “Моя спеціальність” серед здобувачів 3-4-х курсів спеціальності “Харчові технології” ОПП ‘Виробництво хліба макаронних, кондитерських виробів і харчових концентратів “, “Бродильне виробництво і виноробство “, метою якого було розкриття творчого потенціалу особистості, вміння пропонувати своє…
✅Відбувся профорієнтаційний івент “Від абітурієнта до фахівця”, метою якого була популяризація спеціальності “Харчові технології” ОПП “Бродильне виробництво і виноробство”, “Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів і харчових концентратів”. У заході взяли участь дев’ятикласники Львівських ЗОШ №54, 36, а також ліцею…
✅Відбулась конференція за результатами навчально – технологічної практики здобувачів спеціальності “Харчові технології” ОПП ‘Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів і харчових концентратів”, “Бродильне виробництво і виноробство” ВСП “Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ” на тему: “Сучасні тенденції промислового і…
9 жовтня 2023 року стартував тиждень циклової комісії технології харчових виробництв ВСП “Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ”.
Розум, кмітливість, сила, витривалість – хіба не такими були українські козаки? З ХV століття ширилася світом слава про Запорізьку Січ, про героїчні звитяги, походи й подвиги козаків. А сьогодні нащадки славних козаків можуть показати свої знання з історії козацтва, національно-визвольних…
Нам усім відома українська народна мудрість – вік живи та вік учись. Але чи беремо ми її на озброєння? Давайте чесно себе запитаємо: як багато з нас за щоденним навчанням, життєвою рутиною, необхідністю поєднувати навчання з працею та домашніми клопотами…
28 вересня 2023 року в рамках тижня циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ проведено олімпіаду зі спецдисциплін серед здобувачів освіти за освітньо-професійними програмами «Виробництво харчової продукції» (групи ВХП-3, ВХП-2с) та «Готельно-ресторанна…