27 лютого 2024 р.відбулося чергове засідання педагогічної ради Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ.
Відбулося чергове засідання педагогічної ради коледжу

27 лютого 2024 р.відбулося чергове засідання педагогічної ради Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ.
З 19 по 23 лютого 2024 року відбувся комплексний державний екзамен за фахом для студентів денної та заочної форми навчання за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ. Державний екзамен – це завершальний етап навчання…
Щороку 20 лютого наша держава вшановує подвиг Героїв Небесної Сотні, тих, хто пожертвував найціннішим заради нашого майбутнього. Вони полягли за Гідність, за Волю, за велику мрію…
Багато випускників вибирають свою майбутню професію, формують своє ставлення до навчального закладу та розробляють кар’єрні та особисті плани на основі інформації, яку отримують від різних джерел. Зокрема, від батьків, друзів, знайомих. Окрім того, також важливою є думка викладачів та студентів…
20 лютого 2024 р. викладач циклової комісії технології харчових виробництв Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, к.т.н., доцент Валентина РАК провела в групі ХМК-2с лабораторну роботу в умовах виробництва з дисципліни «Інноваційні технології галузі» на тему: «Вплив збагачуючих…
Комісія філологічних дисциплін ВСП “Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ” вітає всіх з Днем рідної мови!
Мотивація професійного вибору, відношення абітурієнта до навчального закладу, його професійна орієнтація і життєві плани в багатьох випадках залежать від інформації, яку він отримає від батьків, друзів, знайомих, а найважливіше – викладачів та студентів коледжу.
16 лютого 2024 р. відбувся захист виробничої практики здобувачів освіти третього та четвертого курсу за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа». Виробнича практика тривала 7 тижнів. Базами практики були готельно-ресторанні комплекси різних форм власності. Здобувачі освіти успішно виконали всі поставлені перед ними…
До Дня святого Валентина члени гуртка «Крафтяр» з керівниками, викладачами циклової комісії технології харчових виробництв Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ- Лідією ВОЛЬСЬКОЮ та Олександрою ДОВБУШ, презентували сухе червоне вино, яке дозрівало близько трьох місяців.
З нагоди Дня святого Валентина учасники гуртка «Мистецтво насолоди» спеціальності «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ під керівництвом викладача Оксани БЄЛЄВЦЕВОЇ випікали та оздоблювали два…