Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Викладачі коледжу відвідали
Свято сиру і вина

22-24 жовтня 2021 року у Львові відбулось Свято сиру і вина.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vino1.jpg

Викладачі Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій циклової комісії технології бродильних виробництв Наталя Глюзицька та Мирослава Сагайдак відвідали цей захід.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vino2.jpg

Викладачі прослухали лекцію комерційного директора виноробні «Бейкуш» Світлани Цибак про те, як переосмислити та адаптувати західні технології в українських реаліях на прикладі виробництва солодких вин з дегустацією вин цієї виноробні.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vino3.jpg

Також викладачі ознайомилися з асортиментом вин і особливостями виноробства виноробних підприємств України, які були представлені на цьому заході.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vino4.jpg