Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Онлайн-засідання Школи педагогічної майстерності коледжу

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу school1.jpg

21 жовтня 2021 року задля забезпечення зростання професійної майстерності педагогічних працівників, удосконалення вміння застосовувати сучасні освітні та педагогічні технології у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулось онлайн-засідання Школи педагогічної майстерності за таким планом роботи:

1. Риторська майстерність викладача: методи зацікавлення студентів.
Доповідач: Молодов Дмитро Вікторович – викладач циклової комісії іноземних мов.

2. Проблеми формування безпечного і комфортного освітнього середовища.
Доповідач: Брусенцова Марта Юріївна – викладач циклової комісії обладнання харчових виробництв.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу school2.jpg

Якість освіти у сучасному закладі фахової передвищої освіти безпосередньо залежить від рівня підготовки педагогів. Безперечно, що цей рівень має постійно зростати, і важливою складовою цього процесу є самоосвіта.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу school3-485x1024.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу school4-485x1024.jpg

Самоосвіта забезпечує можливість саморозвитку, самоствердження та самореалізації особистості протягом життя.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу school5-485x1024.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу school6-485x1024.jpg

Школа підвищення педагогічної майстерності в коледжі створена як одна з ефективних форм підвищення кваліфікації педагогічних працівників та не припиняє своєї діяльності навіть в умовах дистанційного навчання.