Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Відбувся захист курсових робіт майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи з дисципліни «Організація та технологія обслуговування в готелях»

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kurss01.jpg

16 та 21 грудня 2022 року у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбувся захист курсових робіт здобувачів освіти IV курсу освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» (групи ГРС-4а, ГРС-4б, ГРС-3с) з дисципліни «Організація та технологія обслуговування в готелях».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kurss02.jpg

Курсова робота є невідʼємною частиною підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи, що дозволяє поглибити знання з навчальної дисципліни, зформувати професійні компетентності – уміння добирати та аналізувати інформацію, коректно й грамотно презентувати результати своєї праці.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kurss03.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kurss04.jpg

Публічний захист курсових робіт приймала комісія у складі: заступника директора з навчальної роботи, к.п.н. Ірини Тарасюк; в.о. завідувача відділення готельно-ресторанної справи Оксани Шняк та голови циклової комісії готельного обслуговування – Наталії Чередняк.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kurss10.jpg

Представлені до захисту дослідження виконані з дотриманням усіх вимог до написання курсової роботи.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kurss05.jpg

Студенти підготували змістовні доповіді з презентаціями за результатами власних досліджень, продемонстрували вміння самостійно опрацьовувати значні обсяги літературних джерел за темою роботи, аналізувати та узагальнювати отриману інформацію, формулювати власні висновки й пропозиції.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kurss06.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kurss07.jpg

Члени комісії високо оцінили вміння здобувачів освіти презентувати результати своєї роботи, зокрема відзначили наступні роботи – Марії Рожицької «Світовий туризм і готельне господарство на сучасному етапі»; Марії Сидорович «Інноваційний розвиток готельних підприємств»; Ольги Швед «Аналіз індустрії гостинності високорозвинених держав світу».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kurss08.jpg

Вітаємо студентів з успішним захистом курсових робіт та бажаємо щоб попереду на Вас чекало ще багато цікавих досліджень!

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kurss09.jpg