Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Учасники проєкту Еразмус+ завершили участь в програмі «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи

Учасники проєкту Еразмус+ «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи, Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ спільно з учасниками із Польщі зібралася щоб підбити підсумки участі у проекті та обмінятися номерами телефонів, електронними поштами та профілями у соцмережах.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу final1.jpg

Лідери груп також взяли участь в останніх заняттях з оцінювання під час обміну та разом обрали фотоматеріали для розміщення у соцмережах, зробили пам’ятні фото.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу final2.jpg

Після емоційного прощання кожна з груп виїхала до своїх домівок, наповнена святковим настроєм, приємними спогадами та багатством знань та нових навиків, пов’язаних з кухнею Підкарпаття. Учасники висловили сподівання на спільну реалізацію ще не одного проєкту.