Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Розпочався тиждень циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ggot02.jpg

У Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ з 25 вересня 2023 року проходить комплекс заходів в рамках тижня циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи, метою якого є поглиблення знань з фахових дисциплін, сприяння інтелектуального та духовного розвитку студентів, реалізація та створення умов для розвитку їх творчого потенціалу.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ggot03.jpg

Перший день розпочали із презентації «Підводні течії туризму» для здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» від методиста–екскурсовода, керівника гуртка туристично–краєзнавчого центру “Княжий” Катерини Мякушко.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ggot01.jpg

Попри те, що в умовах війни обставини мобільності кардинально змінилися, Катерина Мякушко, зазначила, що сфера гостинності та туризм завжди залишається серед пріоритетів розвитку, адже Львів – єдине українське місто, яке входить до сотні найпопулярніших туристичних напрямків світу. Тут знаходиться найбільша кількість пам’яток архітектури в Україні, а також відбувається чимало цікавих заходів та фестивалів.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ggot04.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ggot05-06.jpg

Завершили зустріч інтерактивним квестом на знання історичних памʼяток Львова. Здобувачі освіти позитивно оцінили квест як метод творчого знайомства із живою історією міста в динаміці.