Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Відбулось відкрите заняття з дисципліни «Екологія»

11 листопада 2021 р. викладачем Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ циклової комісії бродильних виробництв Оксаною Стадник було проведено дистанційне лекційне відкрите заняття з дисципліни «Екологія» на тему: «Види забруднення , їх наслідки для природних і штучних екосистем та для здоров’я людини» в групі КН-2.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу eco1.jpg

Під час заняття студенти ознайомились з проблемою забруднення навколишнього середовища та його наслідками для суспільства. Для закріплення отриманого матеріалу студенти пройшли тестовий контроль за допомогою Google форми.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу eco2.jpg

Лекційне заняття проведено з використанням сучасних інноваційних методів на високому методичному рівні.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу eco3.jpg

Заняття відвідали: заступник директора з навчальної роботи, к.п.н. Ірина Тарасюк, завідувач навчального науково-методичного відділу Ігор Леськів, завідувач механіко-технологічного відділення, к.е.н. Юлія Журавель, методист коледжу Олександра Довбуш, методист коледжу, к.п.н. Ольга Туриця, голова циклової комісії технології бродильних виробництв Наталія Глюзицька, голова циклової комісії готельного обслуговування Наталія Чередняк, голова циклової комісії інформатики Олег Пастирський, викладачі Оксана Шняк, Світлана Лапан, Лідія Вольська.