Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Відбулося відкрите заняття з дисципліни «Управління персоналом в сфері гостинності»

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу gosttt01.jpg

8 листопада 2023 року викладач циклової комісії економічних дисциплін Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Марія ВАСИЛИШИН провела відкрите практичне заняття з дисципліни «Управління персоналом в сфері гостинності» на тему «Соціальне партнерство в організації» зі студентами групи ГРС-2 (освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа»). Заняття проводилось на базі Львівської філії Львівського обласного центру зайнятості за участі Наталії РЕВИ – начальника відділу активної підтримки безробітних та Лідії СТЕБЛІВСЬКОЇ – провідного фахівця з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу gosttt02.jpg

Під час заняття було обговорено сучасні джерела пошуку роботи, тенденції написання резюме та можливість участі у грантових програмах. Також обговорили можливості тестування на визначення професійної спрямованості, перспективи подальшого працевлаштування, тенденції ринку праці.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу gosttt03.jpg

Наталія РЕВА начальник відділу активної підтримки безробітних ознайомила здобувачів освіти з основними завданнями Служби зайнятості, всі відділення якої працюють за єдиною схемою надання послуг. Клієнти можуть звернутися до будь-якого центру зайнятості та отримати всі передбачені законодавством соціальні послуги, пов’язані з працевлаштуванням. У службі зайнятості створена уніфікована оперативна база вакансій, шукачів роботи та можливостей проходження професійного навчання по всій країні. Це дозволяє розширити зону пошуку роботи для безробітних не тільки в межах району чи області, а й держави в цілому.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу gosttt04.jpg

Служба зайнятості постійно модернізується та розвивається, дбає про вдосконалення соціального захисту українських громадян від безробіття. Приділили увагу лектори і взаємодії Служби зайнятості з суб’єктами господарювання.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу gosttt05.jpg

Лідія СТЕБЛІВСЬКА– провідний фахівкць з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних зазначила, що студенти мають можливість звернутися до Львівської філії Львівського обласного центру зайнятості, щоб отримати вільний доступ до джерел інформації та безкоштовну і кваліфіковану допомогу фахівців щодо надання індивідуальних інформаційних консультацій, а саме – складання власного резюме, можливість підвищувати та/або змінювати власну кваліфікацію та ін.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу gosttt06.jpg

Студенти також дізналися про правильність створення власного резюме, його оформлення, заповнення, а також про те, як підвищувати свій професійний рівень без наявності трудового стажу.

Дякуємо Львівській філії Львівського обласного центру зайнятості за співпрацю!