Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Відбулося заняття-екскурсія на базі готелю Leopolis Hotel Lviv

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу leopol01-02.jpg

09 листопада 2023р. студенти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» (групи ГРС-1, ГРС-2) Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ у супроводі викладачів циклової комісії харчових технологій і готельно-ресторанної справи Тетяни ГАРАСИМ, Наталії ЧЕРЕДНЯК , Тетяни ЯЦИНИ відвідали один із найкращих готелей міста «Leopolis Hotel Lviv». Метою заняття-екскурсії було ознайомлення здобувачів освіти із діяльністю готельно-ресторанного комплексу. Студенти мали можливість поринути в історію створення готелю та ознайомитись з його сьогоденням.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу leopol04-05.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу leopol03.jpg

Провели екскурсію менеджер з персоналу Оксана ОСІПЧУК та директор з клієнтського досвіду Наталія ЄФІМЕНКО, які своїми розповідями захопили усіх присутніх у магію сфери гостинності.
Детально про роботу ресторану та кухні розповів Олег МУЛЯР, випускник коледжу, який закінчив навчання за спеціальністю «Готельне обслуговування» у 2017 році, а зараз є успішним керівником ресторану «Леополіс».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу leopol6-10.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу leopol09.jpg

Студенти оглянули номери різних категорій, ресторан, бар, СПА-зону, спортзал та отримали вичерпну інформацію щодо переліку послуг та спеціальних пропозицій, надаваних готельним підприємством. Цінностями п’ятизіркового готелю «Леополіс» є відмінна якість та сервіс, відданість своїм гостям та працівникам.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу leopol12.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу leopol08.jpg

Під час екскурсії здобувачі освіти ставили актуальні запитання, цікавились вимогами щодо прийняття на роботу та умовами проходження практики.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу leopol13-14.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу leopol07-11.jpg

Висловлюємо щиру подяку керівництву готелю за чудовий екскурс та неймовірні враження!