Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Учасники проєкту Еразмус+ взяли участь в майстер-класі з кулінарної фотографії

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу fotk01.jpg

Учасники проєкту «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи, в рамках програми Erasmus+ Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ брали участь у майстер-класі з кулінарної фотографії, де отримали знання про те, як правильно розташовувати продукти, налаштувати світло та фон, щоб зробити найкраще зображення страв.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу fotk02.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу fotk03.jpg

Після теорії учасники проєкту виконували практичні завдання.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу fotk04.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу fotk05.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу fotk06.jpg

Незважаючи на інтенсивно проведений день, учасники зустрілися ввечері на заняттях з оцінювання, де підбили підсумки своєї діяльності.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу fotk07.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу fotk08.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу fotk09.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу fotk10.jpg

Після підведення підсумків учасники проєкту виконали мовно-інтеграційні завдання.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу fotk11.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу fotk12.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу fotk13.jpg