18 грудня 2022 року учасники проєкту «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи, в рамках програми Erasmus+ Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ взяли участь у заході із збору крові на тему «Врятуй життя – живи безпечно», який організувала Добровільна пожежна команда у місті Харт. Під час заходу учасники проєкту Еразмус+, виступали волонтерами та допомагали людям, які брали участь у зборі крові.
Під час збору коштів оркестр з України виступив для запрошених гостей, організаторів та місцевої громади.
Попри те, що хачапурі не є типовою польською чи українською стравою – учасники проєкту також взяли участь у майстер-класі з випічки цього грузинського делікатесу.
Після всього технологічного процесу приготування хачапурі відбулася дегустація.