Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Учасники проєкту Еразмус+ брали участь в заході «Врятуй життя -живи безпечно» та майстер-класі з приготування хачапурі

18 грудня 2022 року учасники проєкту «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи, в рамках програми Erasmus+ Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ взяли участь у заході із збору крові на тему «Врятуй життя – живи безпечно», який організувала Добровільна пожежна команда у місті Харт. Під час заходу учасники проєкту Еразмус+, виступали волонтерами та допомагали людям, які брали участь у зборі крові.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу xach05.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу xach06.jpg

Під час збору коштів оркестр з України виступив для запрошених гостей, організаторів та місцевої громади.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу xach04.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу xach08.jpg

Попри те, що хачапурі не є типовою польською чи українською стравою – учасники проєкту також взяли участь у майстер-класі з випічки цього грузинського делікатесу.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу xach01.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу xach02.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу xach07.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу xach03.jpg

Після всього технологічного процесу приготування хачапурі відбулася дегустація.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу xach09.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу xach10.jpg