Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Викладачі та студенти коледжу взяли участь у благодійному ярмарку сиру і вина

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vino01.jpg

15-17 вересня 2023 року викладачі циклової комісії технології харчових виробництв і здобувачі освіти за освітньо-професійною програмою «Бродильне виробництво і виноробство» Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ взяли участь у традиційному святі сиру і вина, який відбувся у форматі благодійного ярмарку та дегустацій.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vino02-07.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vino06.jpg

Викладачі та здобувачі освіти ознайомились з новинками технологій крафтового виробництва вина, хлібобулочних виробів і сирів, поспілкувались з найкращими експертами виноробства та професійними сомельє, а також посмакувати вишуканим вином і смачним сиром, провели час у приємній та невимушеній атмосфері.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vino04.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vino03-05.jpg

Наближаємо Перемогу разом!