Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Якісна освіта – запорука успіху!

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу elbib.jpg

Іти в ногу з часом – вимога сьогодення. Адже майбутнє за успішними, креативними особистостями. Усім відомо, що формування людини майбутнього починається з закладу освіти, який розвиває уміння, навички, збагачує духовний потенціал здобувачів освіти.

Бібліотеку часто називають інформаційним центром закладу освіти, оскільки вона дійсно займає особливе місце в коледжі, та являє собою інформаційну основу освітнього процесу. На сьогодні одним з найважливіших елементів сучасної книгозбірні є наявність електронної бібліотеки, що дає можливість будь-якому користувачу мати доступ до сучасної навчальної та наукової літератури.

ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» став офіційним партнером-користувачем Edu Library Live – платформи, призначеної для створення централізованого та доступного сховища, де викладачі можуть обмінюватись навчальними матеріалами із здобувачами освіти. Цей сайт надаватиме можливість отримувати електронні підручники, навчально-методичні матеріали з різних дисциплін, що буде зручним та ефективним методом навчання та надасть можливість отримати якісні знання та упевнено розпочати свій професійний шлях.