Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Студенти коледжу взяли участь у Львівському міжнародному форумі індустрії туризму та гостинності

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ho1.jpg

19 жовтня 2021 р. студенти першого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ разом з викладачами циклової комісії готельного обслуговування Оксаною Шняк, Наталією Чередняк, Тетяною Яциною, Тетяною Гарасим взяли участь у Львівському міжнародному форумі індустрії туризму та гостинності – 2021, який відбувався на стадіоні «Арена Львів».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ho2.jpg

У межах Форуму одночасно проходили XXІІ Міжнародна виставка-ярмарок «ТурЕКСПО» та ХV Спеціалізована виставка «Готельний і ресторанний бізнес». Цей захід є значною подією у туристичному бізнесі Західної України, місцем зустрічі представників національних і міжнародних туристичних організацій, керівників закладів розміщення відпочинку та оздоровлення.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ho3.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ho4.jpg

Основна мета Форуму – активізація розвитку внутрішнього та в’їзного туризму, просування українського туристичного продукту на міжнародний ринок, популяризація туристичних можливостей і маловідомих об`єктів України та світу, демонстрація широкому колу фахівців новітніх досягнень у сфері гостинності.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ho5.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ho6.jpg

Під час заходу студенти ознайомились із сучасними тенденціями індустрії гостинності, новими актуальними туристичними продуктами та пропозиціями турагентств і туроператорів – учасників форуму, інфраструктурою ринку туристичних послуг України.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ho9.jpg

Також мали можливість поспілкуватися з досвідченими фахівцями індустрії гостинності, відвідати пізнавальні лекції та презентації на тему «Туристичні магніти України», «Крафтовий туризм докотився до України» (модератор Павло Ярмій), «Ключові рішення збільшення рентабельності в сучасних готелях та ресторанах: енергозбереження, контроль персоналу та доходів» ( модератор Віталій Сторожук).

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ho10.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ho7.jpg

Студенти звернули увагу на тематичне наповнення виставки: формування інтер’єру готелів, ресторанів, відпочинкових зон. Вони зацікавилися сучасним обладнанням, новими інтер’єрними рішеннями, текстилем, професійною хімією, продуктами та напоями.
Хто не мав змоги завітати на Форум, долучився до нього онлайн, адже була передбачена пряма трансляція.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ho8.jpg

Отже, впевнено можна стверджувати, що сучасний готельний і ресторанний бізнес розвивається у достатньо швидкому темпі, попри різні перепони, і може зацікавити найбільш вибагливого клієнта.