Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Студентки коледжу отримуватимуть іменну стипендію Верховної Ради України та академічну стипендію Президента України

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу gordist-koledzu.jpg

Міністерство освіти і науки України оприлюднило список студентів закладів освіти, які з 1 вересня 2021 року отримуватимуть іменні стипендії Верховної Ради України та академічні стипендії Президента України за високі досягнення у навчанні та науковій роботі.

Серед стипендіатів – студентки Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Анастасія Кіх та Ірина Гола.

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 29 вересня 2021 року №1036 «Про призначення іменних стипендій Верховної Ради України студентам закладів вищої освіти на 2021/2022 навчальний рік» іменну стипендію Верховної Ради України призначено студентці ІІІ курсу освітньо-професійної програми “Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів” Анастасії Кіх.

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України “Про призначення академічних стипендій Президента України студентам закладів вищої освіти на І семестр 2021/2022 н.р.” №1037 від 29 вересня 2021 року призначено академічну стипендію Президента України студентці ІІІ курсу освітньо-професійної програми “Виробництво харчової продукції” Ірині Голі.

Пишаємося здобутками наших студенток та бажаємо нових досягнень, високих показників у навчанні та науковій діяльності!