Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Виховний захід з нагоди Дня Соборності України

Виховний захід з нагоди Дня Соборності України

З нагоди великого державного свята – Дня Соборності України, – який цьогоріч проходив під гаслом «Наша єдність – наша зброя», у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбувся урочистий виховний захід для студентів першого курсу, до якого долучилися…

Сьогодні, 3 січня 2024 року, Тарасу БЕРЕЗЮКУ мало б виповнитися 36, але назавжди залишиться 34 роки

Сьогодні, 3 січня 2024 року, Тарасу БЕРЕЗЮКУ мало б виповнитися 36, але назавжди залишиться 34 роки

Тарас БЕРЕЗЮК закінчив історичний факультет Львівського національного університету ім. І.Франка. Представник колективу «Pride», учасник Революції Гідності, ветеран російсько-української війни, артилерист. У Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ Тарас БЕРЕЗЮК очолював економіко-технологічне відділення та викладав історію і соціологію.

Відбулася навчальна практика здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа»

Відбулася навчальна практика здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа»

У період з 18 по 22 грудня 2023 року у здобувачів освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» (група ГРС-1с) проходила навчальна практика «Вступ до професійного розвитку з готельно-ресторанної справи» під керівництвом викладача циклової комісії харчових технологій і готельно-ресторанної…

Відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Організація та технологія обслуговування в готелях» здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа»

Відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Організація та технологія обслуговування в готелях» здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа»

З 18 по 22 грудня 2023 року відбувся захист курсових робіт здобувачів освіти ІV курсу групи ГРС-4 та ІІІ курсу: груп ГРС-3с і ГРС-3з з дисципліни «Організація та технологія обслуговування в готелях» за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа».

Дозвілля учасників програми Еразмус + 2023

Дозвілля учасників програми Еразмус + 2023

Програма проєкту Еразмус+ за участі студентів Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ насичена не тільки семінарами, майстер-класами, презентаційними лекціями, але також і цікавими екскурсіями, інтеграційними іграми та активним відпочинком.