Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Викладачі та студенти коледжу взяли участь у благодійному ярмарку сиру і вина

Викладачі та студенти коледжу взяли участь у благодійному ярмарку сиру і вина

15-17 вересня 2023 року викладачі циклової комісії технології харчових виробництв і здобувачі освіти за освітньо-професійною програмою «Бродильне виробництво і виноробство» Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ взяли участь у традиційному святі сиру і вина, який відбувся у форматі…

Якісна освіта – запорука успіху!

Якісна освіта – запорука успіху!

Іти в ногу з часом – вимога сьогодення. Адже майбутнє за успішними, креативними особистостями. Усім відомо, що формування людини майбутнього починається з закладу освіти, який розвиває уміння, навички, збагачує духовний потенціал здобувачів освіти.

Відбулися урочистості з нагоди посвяти у студенти першокурсників коледжу

Відбулися урочистості з нагоди посвяти у студенти першокурсників коледжу

Директор коледжу, к.е.н., доцент, заслужений працівник освіти України Михайло ГРИГОРЦІВ привітав першокурсників та зауважив, що нинішнє урочисте дійство можливе завдяки Збройним силам України.

Відбулося перше в 2023-2024 навчальному році засідання педагогічної ради коледжу

Відбулося перше в 2023-2024 навчальному році засідання педагогічної ради коледжу

Відбулося перше в 2023-2024 навчальному році засідання педагогічної ради коледжу31 серпня відбулося перше в 2023-2024 навчальному році засідання педагогічної ради Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ.

Заключне засідання педагогічної ради коледжу у 2022/2023 н.р.

Заключне засідання педагогічної ради коледжу у 2022/2023 н.р.

Про результати навчально-виховної та господарської діяльності коледжу у 2022-2023н.р. доповідали директор коледжу, к.е.н., доцент Михайло ГРИГОРЦІВ, заступники директора к.п.н. Ірина ТАРАСЮК, Григорій ДІДИК, Наталія СЕМБАЙ, Зиновій СЕНИК.

Виробнича практика здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа»

Виробнича практика здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа»

30 червня 2023р. відповідно до графіку освітнього процесу, здобувачі освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» прозвітували про проходження виробничої практики.