34-річний захисник з позивним “Сихівський” загинув 24 серпня 2022 року в бою з військами РФ.
У Львові відкрили меморіальну дошку полеглому військовому Тарасові Березюку

34-річний захисник з позивним “Сихівський” загинув 24 серпня 2022 року в бою з військами РФ.
Перший Західний про встановлення меморіальної таблиці Захиснику України Тарасу Березюку на фасаді Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ
02 березня 2023 року відбулося встановлення меморіальної таблиці Захиснику України Тарасу Березюку на фасаді Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, де він працював завідувачем економіко-технологічного відділення, викладачем історії та соціології.
З метою розширення можливостей використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання й підвищення ефективності освітнього процесу 1 березня 2023 року у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ проведено навчання адміністратором Classroom Оксаною Захаряк для викладачів щодо організації ефективної…
У лютому 2023 року здобувачі освіти ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» груп ГРС-4а, ГРС-4б, ГРС-3с та ГРС-3з за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» складали кваліфікаційний іспит.
28 лютого 2023 року у ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» відбулося засідання педагогічної ради. Порядок денний передбачав розгляд таких питань:
Упродовж січня-лютого 2023 р. у ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» відбувся захист звітів переддипломної практики у групах ВХП-4, ВХП-3с та ВХП-3з – здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Виробництво харчової продукції».
02 березня 2023 року о 12:00год відбудеться встановлення меморіальної таблиці Захиснику України Тарасу Березюку на фасаді Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ (м.Львів, вул.Пулюя, 42)
Попри непрості умови сьогодення, здобувачі освіти за освітньо-професійною програмою «Бродильне виробництво і виноробство» денної та заочної форм навчання ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» у змішаному форматі успішно захистили дипломні проєкти.
Упродовж 22-23 лютого 2023 р. здобувачі освіти освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» складали кваліфікаційний іспит. Якість виконання комплексного завдання з фахових дисциплін студентів групи ВХП-3с освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» оцінювала…