Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Викладачі і студенти коледжу проводять майстер-класи для учнів

Викладачі і студенти коледжу проводять майстер-класи для учнів

Багато випускників вибирають свою майбутню професію, формують своє ставлення до навчального закладу та розробляють кар’єрні та особисті плани на основі інформації, яку отримують від різних джерел. Зокрема, від батьків, друзів, знайомих. Окрім того, також важливою є думка викладачів та студентів…

Заняття на базі пекарні «Savran»

Заняття на базі пекарні «Savran»

20 лютого 2024 р. викладач циклової комісії технології харчових виробництв Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, к.т.н., доцент Валентина РАК провела в групі ХМК-2с лабораторну роботу в умовах виробництва з дисципліни «Інноваційні технології галузі» на тему: «Вплив збагачуючих…

Викладачі та студенти ВСП «ЛФКХПП НУХТ» проводять майстер-класи в ліцеях Зимноводівської сільської ради

Викладачі та студенти ВСП «ЛФКХПП НУХТ» проводять майстер-класи в ліцеях Зимноводівської сільської ради

Мотивація професійного вибору, відношення абітурієнта до навчального закладу, його професійна орієнтація і життєві плани в багатьох випадках залежать від інформації, яку він отримає від батьків, друзів, знайомих, а найважливіше – викладачів та студентів коледжу.

Відбувся захист виробничої практики

Відбувся захист виробничої практики

16 лютого 2024 р. відбувся захист виробничої практики здобувачів освіти третього та четвертого курсу за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа». Виробнича практика тривала 7 тижнів. Базами практики були готельно-ресторанні комплекси різних форм власності. Здобувачі освіти успішно виконали всі поставлені перед ними…

Гурткова робота «Крафтяр»

Гурткова робота «Крафтяр»

До Дня святого Валентина члени гуртка «Крафтяр» з керівниками, викладачами циклової комісії технології харчових виробництв Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ- Лідією ВОЛЬСЬКОЮ та Олександрою ДОВБУШ, презентували сухе червоне вино, яке дозрівало близько трьох місяців.

Гурткова робота у День святого Валентина

Гурткова робота у День святого Валентина

З нагоди Дня святого Валентина учасники гуртка «Мистецтво насолоди» спеціальності «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ під керівництвом викладача Оксани БЄЛЄВЦЕВОЇ випікали та оздоблювали два…

День святого Валентина в коледжі

День святого Валентина в коледжі

13 лютого 2024 року у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ, викладачем циклової комісії філологічних дисциплін Лілією ГОРОШКО-ЯРОВИК та здобувачами освіти І курсу за освітньо-професійною програмою «Обслуговування програмних систем і комплексів» проведено виховну годину з нагоди Дня святого…

Відбулася виховна година на тему «В єдності сила народу»!

Відбулася виховна година на тему «В єдності сила народу»!

13 лютого 2024 року у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ, викладачем циклової комісії економічних дисциплін Марією ВАСИЛИШИН проведено виховну годину для здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» на тему «В єдності сила народу!»💙💛

Відкрите заняття з дисципліни «Організація і технологія обслуговування в готелях»

Відкрите заняття з дисципліни «Організація і технологія обслуговування в готелях»

12 лютого 2024 р. викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Наталія ЧЕРЕДНЯК провела відкрите заняття з дисципліни «Організація та технологія обслуговування в готелях» для здобувачів освіти третього курсу за освітньо-професійною…