Щороку 20 лютого наша держава вшановує подвиг Героїв Небесної Сотні, тих, хто пожертвував найціннішим заради нашого майбутнього. Вони полягли за Гідність, за Волю, за велику мрію…
Відбувся захід-реквієм присвячений Дню Пам’яті Героїв Небесної Сотні

Щороку 20 лютого наша держава вшановує подвиг Героїв Небесної Сотні, тих, хто пожертвував найціннішим заради нашого майбутнього. Вони полягли за Гідність, за Волю, за велику мрію…
Багато випускників вибирають свою майбутню професію, формують своє ставлення до навчального закладу та розробляють кар’єрні та особисті плани на основі інформації, яку отримують від різних джерел. Зокрема, від батьків, друзів, знайомих. Окрім того, також важливою є думка викладачів та студентів…
20 лютого 2024 р. викладач циклової комісії технології харчових виробництв Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, к.т.н., доцент Валентина РАК провела в групі ХМК-2с лабораторну роботу в умовах виробництва з дисципліни «Інноваційні технології галузі» на тему: «Вплив збагачуючих…
Комісія філологічних дисциплін ВСП “Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ” вітає всіх з Днем рідної мови!
Мотивація професійного вибору, відношення абітурієнта до навчального закладу, його професійна орієнтація і життєві плани в багатьох випадках залежать від інформації, яку він отримає від батьків, друзів, знайомих, а найважливіше – викладачів та студентів коледжу.
16 лютого 2024 р. відбувся захист виробничої практики здобувачів освіти третього та четвертого курсу за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа». Виробнича практика тривала 7 тижнів. Базами практики були готельно-ресторанні комплекси різних форм власності. Здобувачі освіти успішно виконали всі поставлені перед ними…
До Дня святого Валентина члени гуртка «Крафтяр» з керівниками, викладачами циклової комісії технології харчових виробництв Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ- Лідією ВОЛЬСЬКОЮ та Олександрою ДОВБУШ, презентували сухе червоне вино, яке дозрівало близько трьох місяців.
З нагоди Дня святого Валентина учасники гуртка «Мистецтво насолоди» спеціальності «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ під керівництвом викладача Оксани БЄЛЄВЦЕВОЇ випікали та оздоблювали два…
13 лютого 2024 року у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ, викладачем циклової комісії філологічних дисциплін Лілією ГОРОШКО-ЯРОВИК та здобувачами освіти І курсу за освітньо-професійною програмою «Обслуговування програмних систем і комплексів» проведено виховну годину з нагоди Дня святого…
13 лютого 2024 року у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ, викладачем циклової комісії економічних дисциплін Марією ВАСИЛИШИН проведено виховну годину для здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» на тему «В єдності сила народу!»💙💛