Дорогі наші студенти!‼️ ⁉️Чи пам’ятаєте ви про найочікуваніше ваше свято – Міжнародний день студента?😁 А ми памʼятаємо 😉
З святом, шановні студенти!

Дорогі наші студенти!‼️ ⁉️Чи пам’ятаєте ви про найочікуваніше ваше свято – Міжнародний день студента?😁 А ми памʼятаємо 😉
09 листопада 2023р. студенти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» (групи ГРС-1, ГРС-2) Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ у супроводі викладачів циклової комісії харчових технологій і готельно-ресторанної справи Тетяни ГАРАСИМ, Наталії ЧЕРЕДНЯК , Тетяни ЯЦИНИ відвідали один із…
8 листопада 2023 року викладач циклової комісії економічних дисциплін Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Марія ВАСИЛИШИН провела відкрите практичне заняття з дисципліни «Управління персоналом в сфері гостинності» на тему «Соціальне партнерство в організації» зі студентами групи ГРС-2…
У ВСП “Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ” активно продовжує роботу гурток “Крафтяр”. З метою розвитку пізнавальних інтересів і творчих здібностей, формування вміння пошукової та дослідницької діяльності здобувачі 3-го курсу спеціальності “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Бродильне виробництво і…
7 листопада 2023 року до Дня української писемності та мови, який відзначається 27 жовтня, в день вшанування пам’яті Преподобного Нестора Літописця, викладачі циклової комісії філологічних дисциплін ЛФКХПП НУХТ Анна Мусяло, Олеся Ярошевська та Анна Тисяк організували і провели гру-вікторину “Мовний…
Продовжуємо роботу з виробництва вина здобувачами гуртка «Крафтяр». Для зброджування виноградного сусла використовуємо скляний посуд із спеціальним гідрозатвором для відведення діоксиду вуглецю.
Бінарне заняття – нестандартна форма навчання з реалізації міждисциплінарних зв’язків.01листопада 2023 року викладачі циклової комісії технології харчових виробництв Валентина Рак і Уляна Маланюк провели бінарне заняття-екскурсію для здобувачів спеціальності “Харчові технології” ОПП “Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів”…
Продовжуючи тиждень ЦК «Економічних дисциплін» 2 листопада відбувся бізнес-тренінг на тему: «Лайфхаки з маркетингу та продажів»