Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Міжнародні відносини


Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу 1520183716098.jpg

Концепція розвитку міжнародної діяльності

Договір про співпрацю з ZESPOL SZKOL GOSPODARCZYCH im. M i k o l a j a S p y t k a L i g ç z y

Договір про співпрацю з prywatnq produkcyjno-handlowq firma “Szmidt” w Polsce.

Договір про співпрацю з Церковною середньою відбірковою школою св. Йосафата Коменського в м. Требішово (Словаччина)

Еразмус

НОВИНИ

Участь у XVIII Міжнародному європейському кулінарному конкурсі EKOGALA-2024

Участь у XVIII Міжнародному європейському кулінарному конкурсі EKOGALA-2024

  14-15 грудня 2024 р. студенти ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» Оксана БОБОШ та Віра ЛЕНЬКО під керівництвом викладача Тетяни ГОЛДУН взяли участь у XVIII Міжнародному європейському кулінарному конкурсі EKOGALA-2024, який…

Міжнародна співпраця. Словаччина – Україна

Міжнародна співпраця. Словаччина – Україна

З нагоди святкування столітнього ювілею Stredná odborná škola sluyžieb a priemzslu sv. Josafáta та в рамках співпраці з ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ», 12 листопада представники адміністрації коледжу привітали заклад освіти у Словаччині (м. Требішов).

Проєкт Польсько-українського обміну молоді в рамках програми FRSE

Проєкт Польсько-українського обміну молоді в рамках програми FRSE

«Я можу» – проєкт гастрономічного підприємництва, який проходив 5-14 серпня 2024 року у навчально-освітньому центрі в Пересітниці. Проєкт отримав фінансування від польсько-української ради обміну молоддю від Міністерства національної освіти.

Студенти коледжу – переможці від України у кулінарному конкурсі EKOGALA 2023

Студенти коледжу – переможці від України у кулінарному конкурсі EKOGALA 2023

16-17 грудня 2023 р. студенти ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» Цвек Ростислав та Воробець Ліда взяли участь у 17 міжнародному Європейському кулінарному конкурсі EKOGALA 2023, який проходив у м. Жешув.

Проєкт Еразмус+ продовжує роботу

Проєкт Еразмус+ продовжує роботу

11 грудня 2023 року день реалізації проекту був надзвичайно насиченим, адже одразу після сніданку учасники проєкту, здобувачі освіти Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ вирушили до Болиштрасиця Республіки Польща, щоб помилуватися дендропарком у зимових краєвидах.

Перша проба кулінарного пера в рамках проєкту Еразмус+

Перша проба кулінарного пера в рамках проєкту Еразмус+

В рамках проєкту Еразмус+ здобувачі освіти Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ під керівництвом викладачів Наталії Сембай і Наталії Глюзицької провели репетицію з сервірування столу та приготування м’ясних страв, випічки та напоїв за власними рецептами, до складу яких…

Студенти коледжу учасники програми Еразмус+

Студенти коледжу учасники програми Еразмус+

8 грудня 2023 року в Бжозуві Прикарпатського воєводства Республіки Польща розпочав роботу новий проєкт Еразмус+ на тему «Організація семінарів з органічного землеробства у садах та трав’яних складах, а також використання фруктів і трав у сучасній гастрономії , напоях та кондитерській…

Учасники проєкту Еразмус+ завершили участь в програмі «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи

Учасники проєкту Еразмус+ завершили участь в програмі «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи

Учасники проєкту Еразмус+ «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи, Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ спільно з учасниками із Польщі зібралася щоб підбити підсумки участі у проекті та обмінятися номерами телефонів, електронними поштами та профілями у соцмережах.…

Учасники проєкту Еразмус+ підвели підсумки участі в програмі «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи

Учасники проєкту Еразмус+ підвели підсумки участі в програмі «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи

Учасники проєкту Еразмус+ «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи, Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ брали участь у майстер-класі медичних рятувальників, які проводив професійний фельдшер. Під час занять молодь дізналася теоретичні та практичні поради щодо дій на…

Учасники проєкту Еразмус+ брали участь в заході «Врятуй життя -живи безпечно» та майстер-класі з приготування хачапурі

Учасники проєкту Еразмус+ брали участь в заході «Врятуй життя -живи безпечно» та майстер-класі з приготування хачапурі

18 грудня 2022 року учасники проєкту «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи, в рамках програми Erasmus+ Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ взяли участь у заході із збору крові на тему «Врятуй життя – живи безпечно», який…

Учасники проєкту Еразмус+ взяли участь в майстер-класі з кулінарної фотографії

Учасники проєкту Еразмус+ взяли участь в майстер-класі з кулінарної фотографії

Учасники проєкту «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи, в рамках програми Erasmus+ Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ брали участь у майстер-класі з кулінарної фотографії, де отримали знання про те, як правильно розташовувати продукти, налаштувати світло та…

Учасники проєкту Еразмус+ взяли участь в міжнародному ярмарку ECOGALA

Учасники проєкту Еразмус+ взяли участь в міжнародному ярмарку ECOGALA

Учасники проєкту «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи, в рамках програми Erasmus+ Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ вирушили до столиці Підкарпатського воєводства. Реалізація майстер-класів співпала з проведенням ECOGALA- XVI Міжнародного ярмарку високоякісних та екологічних харчових продуктів…

Студенти коледжу – переможці кулінарного конкурсу EKOGALA 2022

Студенти коледжу – переможці кулінарного конкурсу EKOGALA 2022

16-17 грудня 2022 р. студенти ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» Салій Арсен та Гандз Анна під керівництвом Голдун Тетяни Василівни взяли участь у 16 міжнародному Європейському кулінарному конкурсі EKOGALA 2022, який…

Учасники проєкту Еразмус+ відвідали Бещади та взяли участь в майстер-класах

Учасники проєкту Еразмус+ відвідали Бещади та взяли участь в майстер-класах

Після днів проведених за приготуванням регіональної кухні для учасників проєкту «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи, в рамках програми Erasmus+ Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ настав час для ще однієї поїздки в студію.

Учасники проєкту Еразмус+ брали участь в майстер-класах з приготування регіональних польських страв

Учасники проєкту Еразмус+ брали участь в майстер-класах з приготування регіональних польських страв

Учасники проєкту «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи, в рамках програми Erasmus+ Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ брали участь у майстер-класах в клубі сільських господарів у Пересітниці Республіки Польща.

Учасники проєкту Еразмус+ зустрілися з кулінарним критиком, взяли участь в майстер-класах та лекції з підприємництва

Учасники проєкту Еразмус+ зустрілися з кулінарним критиком, взяли участь в майстер-класах та лекції з підприємництва

Учасники проєкту «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи, в рамках програми Erasmus+ Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ зустріли Krzysztof Zieliński – кулінарного критика, журналіста та експерта регіональної кухні Підкарпатського воєводства Республіки Польща.

Учасники проєкту Еразмус+ відвідали Музей народної архітектури у місті Сянок (Sanok) Республіки Польща

Учасники проєкту Еразмус+ відвідали Музей народної архітектури у місті Сянок (Sanok) Республіки Польща

12 грудня 2022р. учасники проєкту «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи, в рамках програми Erasmus+, здобувачі освіти Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ відвідали Музей народної архітектури у місті Сянок (Sanok) – один з найбільших етнографічних парків…

Студенти коледжу вдруге цього року є учасниками проєкту Еразмус+

Студенти коледжу вдруге цього року є учасниками проєкту Еразмус+

Десять здобувачів освіти та Іванна Дзюбан викладач Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 09-20 грудня 2022р. беруть участь в проєкті «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи, в рамках програми Erasmus+, яка співфінансується за кошти Європейського Союзу.

Студенти коледжу мають можливість продовжити навчання в Німеччині

Студенти коледжу мають можливість продовжити навчання в Німеччині

27 вересня 2022р. у актовому залі коледжу відбулась презентація освітнього проекту для здобувачів освіти Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ в рамках підписаного договору про співпрацю з Торгово-промисловою палатою німецького міста Ерфурта, яка має великий досвід у впровадженні…

Літнє міжнародне фахове стажування студентів

Літнє міжнародне фахове стажування студентів

Міжнародне стажування є сучасною та ефективною формою підготовки майбутніх фахівців у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ. Група студентів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Виробництво харчової продукції» вже вдруге проходять літнє міжнародне фахове стажування в Республіці Болгарії у готельно-ресторанному…

Договір про співпрацю

Договір про співпрацю

З метою надання можливості студентам ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» продовжити навчання в Німеччині та здобути другу освіту з отриманням документа європейського взірця відбулося підписання договору про співпрацю між нашим закладом освіти та Торгово-промисловою палатою німецького…

Обговорення співпраці

Обговорення співпраці

Допомогти студентам стати конкурентоздатними фахівцями не лише на вітчизняному ринку праці, але й на європейському – стратегічна мета ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ». Не зважаючи на пандемію Covid-19 для студентів нашого коледжу відкриваються нові можливості для…

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу miz12web.jpg

6-7 грудня 2019 р. студенти спеціальності “Виробництво харчової продукції” Владислав Яремчук та Kordiaka Ostap взяли участь у 14 міжнародному Європейському конкурсі EKOGALA 2019, який проходив у м. Жешув-Ясьонка (Польща). Учасники достойно представили навчальний заклад, здобули новий досвід та збагатилися новими ідеями. Ми вами ПИШАЄМОСЯ!!!

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу miz11web.jpg

Дякуємо за запрошення та теплу зустріч Marcin Purgacz, все було на висоті! Подальшого Вам процвітання!

Висловлюємо подяку адміністрації коледжу Михайлові Григорціву та Григорію Дідику за сприяння та підтримку під час приготування та участі в конкурсі.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу miz13web.jpg

Щиро дякуємо Галині Сторожці та Христині Сарабаха. Ваші настанови, поради, бойовий дух та моральна підтримка надавали нашим учасникам впевненості у своїх силах, дякуємо що поділився досвідом, загартував наш дух, ми повсякчас відчували Твою дружню підтримку.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу miz14web.jpg

Сердечно дякуємо всім хто за нас вболівав та підтримував!!! До зустрічі наступного року.


Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу miz21web.jpg

04.11.2019р. Львівська торгово-промислова палата та керівник управління інвестиційної політики Львівської обласної державної адміністрації Рома́н Ма́тис спільно з Посольством Литовської Республіки та Генеральним Почесним Консульством Литви у Львові організували бізнес-зустріч підприємців Литовської Республіки з представниками ділових кіл та навчальними закладами Львівщини, на який були запрошені представники ЛДКХПП НУХТ, а саме – заступник директора Дідик Г.В, к.е.н Старик Р. Я., к.е.н Піх М.З., та к.т.н Назар М.І.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу miz22web.jpg

Вони мали змогу поспілкуватися із представниками LCC Міжнародного Університету та Вільнюського коледжу і домовитися про майбутню співпрацю щодо проведення
практики для студентів в компаніях соціальних партнерів університету та короткочасні студії з обміну для викладачів у навчальних закладах Вільнюса.

Також обговорювалася можливість про спільні проведення семінарів між представниками навчальних закладів. Ця незабутня зустріч відкриває нові можливість співпраці для ЛДКХПП НУХТ із Міжнародними партнерами в Євросоюзі!


Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу miz31web.jpg

16 жовтня 2019 року продовжується співпраця старшого експерта SES з Німечинни п. Гюнтера Помпа, зі студентами нашого коледжу спеціальності «Виробництво харчової продукції», він продемонстрував приготування таких страв, а саме: шніцель зі свинини, грибний соус, салат з макаронів.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу miz32web.jpg

Вкінці заняття відбулася дегустація страв.