Концепція розвитку міжнародної діяльності
Договір про співпрацю з ZESPOL SZKOL GOSPODARCZYCH im. M i k o l a j a S p y t k a L i g ç z y
Договір про співпрацю з prywatnq produkcyjno-handlowq firma “Szmidt” w Polsce.
Еразмус
НОВИНИ
6-7 грудня 2019 р. студенти спеціальності “Виробництво харчової продукції” Владислав Яремчук та Kordiaka Ostap взяли участь у 14 міжнародному Європейському конкурсі EKOGALA 2019, який проходив у м. Жешув-Ясьонка (Польща). Учасники достойно представили навчальний заклад, здобули новий досвід та збагатилися новими ідеями. Ми вами ПИШАЄМОСЯ!!!
Дякуємо за запрошення та теплу зустріч Marcin Purgacz, все було на висоті! Подальшого Вам процвітання!
Висловлюємо подяку адміністрації коледжу Михайлові Григорціву та Григорію Дідику за сприяння та підтримку під час приготування та участі в конкурсі.
Щиро дякуємо Галині Сторожці та Христині Сарабаха. Ваші настанови, поради, бойовий дух та моральна підтримка надавали нашим учасникам впевненості у своїх силах, дякуємо що поділився досвідом, загартував наш дух, ми повсякчас відчували Твою дружню підтримку.
Сердечно дякуємо всім хто за нас вболівав та підтримував!!! До зустрічі наступного року.
04.11.2019р. Львівська торгово-промислова палата та керівник управління інвестиційної політики Львівської обласної державної адміністрації Рома́н Ма́тис спільно з Посольством Литовської Республіки та Генеральним Почесним Консульством Литви у Львові організували бізнес-зустріч підприємців Литовської Республіки з представниками ділових кіл та навчальними закладами Львівщини, на який були запрошені представники ЛДКХПП НУХТ, а саме – заступник директора Дідик Г.В, к.е.н Старик Р. Я., к.е.н Піх М.З., та к.т.н Назар М.І.
Вони мали змогу поспілкуватися із представниками LCC Міжнародного Університету та Вільнюського коледжу і домовитися про майбутню співпрацю щодо проведення
практики для студентів в компаніях соціальних партнерів університету та короткочасні студії з обміну для викладачів у навчальних закладах Вільнюса.
Також обговорювалася можливість про спільні проведення семінарів між представниками навчальних закладів. Ця незабутня зустріч відкриває нові можливість співпраці для ЛДКХПП НУХТ із Міжнародними партнерами в Євросоюзі!
16 жовтня 2019 року продовжується співпраця старшого експерта SES з Німечинни п. Гюнтера Помпа, зі студентами нашого коледжу спеціальності «Виробництво харчової продукції», він продемонстрував приготування таких страв, а саме: шніцель зі свинини, грибний соус, салат з макаронів.
Вкінці заняття відбулася дегустація страв.